2007. szeptember 20., csütörtök

Üzenetrögzítők

2007.09.20.csütörtök.
Egy másik blogban találtam, de átmásolom, hogy mosolyogj kicsit:
Halló, valószínűleg itthon vagyok, csak valakivel nem akarok beszélni. Amennyiben hagysz üzenetet és én nem hívlak vissza, akkor ez te vagy.
Halló, itt Gábor beszél. Sajnos, nem tudok a telefonhoz jönni. Hagyj üzenetet, aztán várj a telefonnál amíg visszahívlak.  
Ha betörő vagy, akkor itthon vagyunk, a fegyvereket tisztítjuk, vagy a pitbullt etetjük, így nem tudunk a telefonhoz jönni.
  Itt János beszél. Ha a telefon cégtől vagy, már elküldtem a pénzt. Ha a szüleim vagytok, legyetek szívesek küldjetek pénzt. Ha a bank, akkor nem adtatok elég pénzt. Ha a barátom vagy, tartozol pénzzel. Ha nő vagy, ne aggódj, van elég pénzem.
(Japán kiejtéssel) Hel-lo. Sato vágyok. Te hagysz üzenet, én lögtön felhívlák. Te hagysz szexi üzenet, én még gyolsabban felhívlák.
 ...Mindig fáradtabb leszel... ...A szemhéjad elnehezedik, és alig tudod a szemed nyitva tartani... ...Nagyon álmos vagy... ...Lassan elveszted minden akaraterődet hogy ellenállj a sugallatomnak... ...Amikor hallod a sípszót, úgy érzed, engedelmeskedned kell annak a parancsomnak, hogy hagyd meg a neved és a telefonszámod...  
Kérjük, hagyjon üzenetet. Egyúttal szeretnénk közölni Önnel, hogy jogában áll hallgatni. Minden amit ezután mond, rögzítésre és felhasználásra kerül. 
  ...és a hetedik napon megpihent, kikapcsolta telefonját, és most nem éred el.  
Üdvözlöm! Ön az 555-99-87 számot hívta. Miért?
Közreműködött Kovács Tamás hangfelvételről. Várjuk kedves hallgatóink észrevételeit, megjegyzéseit.  
Árpi nincs most itthon. A házi droid beszél. Nem vagyok arra programozva, hogy telefonálgassak, így csak hagyjon üzenetet és Árpi visszahívja, amint hazatér.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése