2016. december 3., szombat

Cípő



Egy újszülöttnek minden vicc új – mondja a közmondás. Természetesen rákerestem, s látom, már pár hónapja megjelent a neten – de én tegnap este láttam először az önbefűzős cipőt. Eszem megáll…

Milyen világot hagyok én itt…
Csak azt nem tudom, hogy a világ szó elé a „jó” jelzőt kell-e tennem, mert valóban, milyen jó is lenne (ha meg tudnák fizetni) az öregeknek – az efféle. Máris nem lenne szükség a napokban emlegetett hosszú cipőkanálra. Másrészt meg, kérdem én, hát tényleg szükség volt erre ?
Tényleg ERRE volt szükség ????

Nem tudok más mondani: bolond világban élünk.
(Egyébként: Volt valaha normális ?)

2 megjegyzés:

  1. Jutott is eszembe a másik sikertörtének, kb. van vagy 10 éves ? - és az idén (?) napjainkban úgy áll a helyzet,hogy : Pert nyert a magyar feltaláló,az adidas ellen. ( Googleba írva)
    (2) Bár én pl. azt vallom, ha már mindenáron sportcipő kell valakinek, az lehetőleg legyen "márkás." (Most ne vitassuk,hol és hogyan gyártják azokat.) Hogy erre volt-e szükség ?... nem tudom (bizonyára) mert a "jobb sportolók" amúgy is ingyen kapják... ( sőt !- sok mindent személyesen rájuk szabnak ) - a sznobok meg csak utánozzák őket ! (2) A videot ugyan nem néztem meg,- ha vennél... érdeklődd meg, levetni (levenni) hogyan kell ? Mert a felvételt el tudom képzelni, visszafelé nem nagyon.

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, nekem ez pl. eszembe sem jutott, hogy kifűzni miképp lehet. Persze azon is elgondolkodtam, hogy a bebújás indítja-e el a befűzést ? vagy hogy van ez ? Áh, bonyolult ez nekem már :-(
    Mégse kérek ilyen cipőt karácsonyra.

    VálaszTörlés