2017. augusztus 21., hétfő

Das-Dorf-der-wilden-Tiere A vadállatok faluja




 


Németül beszél – de nyelvismeret nélkül is csodálatos !!!!
(Sajnos egy idő után leveszik a netről, a youtube-on meg nincs fent  – ezért akit érdekel az állatok varázslatos élete, feltétlenül nézze meg mielőbb !)

2 megjegyzés:

  1. Tüneményes és fantasztikus egyben!!! Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmet! ❤️
    És megint tanultam egyet és mást... nem tudtam pl. azt sem, hogy a tölgyfa levelei egy idő után méreganyagot termelnek, melyet a hernyók is tartalmaznak és a kismadaraknak erre (is) ügyelni kell és kitépni a mérget. Bámulatos! Azt sem tudtam, hogy néhány lódarázs egy méhcsaládot is ki tud írtani. A sok információ mellett a felvételek egyszerűen fantasztikusak! Belegondoltál hogy készülhettek? Még most is ezen filózom... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, mondtam,hogy muszáj ezt megnézni !!! Őszintén sajnálom, hogy - mivel senki nem reagált rá - senki nem nézte meg rajtad kívül.Pedig írtam, nem kell hozzá nyelvismeret !Egyszerűen csak ámulni és bámulni kell.
      Én azt értettem legkevésbé, hogyan tudták azt megcsinálni, hogy sehol egy ember, semmi mozgás. Mintha egy makett lett volna az a falu, pedig biztos nem az volt. Elgondolkodom sokszor azon, hogy már olyan lehetetlen/hihetetlen trükkökre képesek a filmek terén (is), hogy akár "kitörölhették" a filmből az embereket, vagy makettként építették meg a várost ? Nem tudok rájönni.
      S milyen sosem-látott titkokat mutattak ! Egyszerűen maga a film-technika is varázslatos volt. Nagyon örülök, hogy megnézted, biztos voltam benne, hogy neked tetszeni fog.

      Törlés